Bensalitra näyttää lähtevän alle 1,60 e ja tänään ihan laskeskelin, että pystyisinkö olemaan lipo kuukauden Norjassa neljällätonnilla. No ei sillä ainakaan juhlita.

Jos yöpymisen sais löydettyä 50 eurolla per päänkallistus ja öitä on 26 niin siihen uppoaa 1300 euroa. Viidelläkympillä pitääkin sitten löytää pienin mahdollinen leirintämökki. Bensaan saattaa mennä tonni, jos tapani mukaan ajelen ja ajelen kaikkialla uteliaana kuvailemassa ja kattelemassa tuntitolkulla päivässä.

Suomi - Ruotsi - Suomi laivaliput on 370 e ja mitä sitten syöpi ja juopi ja innostuu ostamaan siellä. Norjassa menee lauttamaksuihin riippuen reitistä ja ihan takuulla minuu kiinnostaa joka paikassa tietää, mitä vuonon vastarannalla on. Eikä henkilöautolippu nyt aina tunnu paljon kustantavan sen jälkeen, kun on tullut lauttailtua siellä pitkällä yhdistelmällä.

Tunnelimaksuja ym. saattaa tulla matkalla vastaan ja syödäkin pitää, vaikka eihän yksi pieni ihminen niin kovasti mätä sapuskaa. Mutta muistanpa ostaneeni viime kesänä Geilossa 18 euron tavallisen salamipitsan ihan tavallisesta pienen ostoskeskuksen ruokaravintolasta. Mutta teki niin mieli syödä jotain hyvää ja lämmintä siinä ajellessa.

Burger Kingistä saapi mukaansa suhteellisen ok-hintaista hampurilaista, kun minä en välitä ranskalaisista ja juomista. Ruokaravintoloissakin olisi kyllä kiva käydä nautiskelemassa ruokaa ja juomaa, mutta yksin se on niin pirun tylsää.

Joo ja vinkku pitää ottaa kotoa mukaan. Se on aina yhtä ikävää käydä Vinmonopolissa toteamassa, ettei alkoholin hinta Suomessa nyt niin kovin korkea ole ollenkaan. Koska
mikäs onkaan mukavampaa, kuin kauniina kesäiltana istahtaa vinkkumukin kanssa mökin eteen ulos tuolille tarkkailemaan muita leiriytyjiä ja hienoja maisemia. Mistä nyt sit aina sattuukaan löytymään maisemaleirintäalue. Semmoisia paikkoja kuitenkin joka päivä yritän löytää. Joskus joutuu tyytymään vähemmän kiksejä tuottavaan ympäristöön.